Oneplus 5T este un smartphone de top

 

Oneplus a prezentat la New York noul său terminal de top, 5T. În comparație cu predecesorul există schimbări importante, una din ele însă s-ar putea să nu fie pe placul tuturor.

Oneplus 5 are doar câteva luni vechime. La vremea prezentării sale a fost un smartphone de top, care oferea tehnologie de primă clasă amplasată într-o carcasă inteligentă și subțire, putându-se achiziționa la un preț relativ redus. Acest lucru nu s-a schimbat nici până acum, iar Oneplus 5 are o memorie de lucru mai mult decât suficientă, cel mai performant procesor disponibil de la Qualcomm, performanțe de top și o cameră competitivă. În ciuda acestui fapt există deja o versiune și mai bună.

Oneplus 5T nu are nici un fel de calități care să nu le fi avut și predecesorul său. Sensul unei actualizări atât de rapide se află în problemele pe care modelul anterior le-a avut la capitolul ecran: acesta acoperă acum toată partea frontală, cum este la modă în anul 2017. Raportul de aspect este de 18:9 și are o dimensiuni de 6 inch, astfel că Oneplus se alătură concurenților Samsung, LG, Huawei sau Apple.

Rezoluția a fost majorată ușor, dar este descrisă în continuare ca fiind Full HD, cu ceva în plus, pentru că numărul de pixeli este 2160×1080, deci o versiune alungită a display-ului Full HD. Densitatea pixelilor se află la 401 ppi.

În interior există același procesor Snapdragon 835 ca și la Oneplus 5, o variantă va fi comercializată cu 64 de GB memorie internă și 6 GB memorie RAM, iar alta în combinație 128/8 GB. A doua schimbare importantă se referă la senzorul de amprentă care a fost mutat pe partea din spate a dispozitivului. Pe partea din față nu mai există loc pentru așa ceva. Oneplus mai oferă acum și o altă variantă de deblocare a telefonului, prin recunoaștere facială, o tehnologie similară celei de la Apple – Face ID.

https://www.n-tv.de/technik/Oneplus-5T-is

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − = 36