OPC IN CONTROL

salam_alterat-33802OPC IN CONTROL
                                         In perioada 20-21.02.2014, comisarii CJPC Bihor au controlat   supermarketurile din Oradea, produsele vizate de acţiunea de control fiind „capete de salam”, si preparate de carne (resturi rămase după feliere) reambalate şi vândute cu preţ redus.
                                       “Au fost vizitate  opt supermarketuri din Oradea, la patru dintre acestea nefiind găsite la comercializare produsele vizate, iar în patru dintre unităţile verificate se comercializau astfel de produse, având originea UE – Germania, Spania şi ambalate în România”, a spus  Giani Bura adjunctul OJPC.

                                     “La unul dintre supermarketurile verificate, produsele erau semnalizate la raft cu eticheta „fabricat în România”, deşi ele aveau ţara de origine Germania.iar la alte

două dintre supermarketurile verificate, o parte din produse făceau obiectul unor reduceri de preţ, fără a fi afişate toate elementele specifice – preţ vechi/preţ nou, data de debut, data de final sau „în limita stocului disponibil. A

u fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 15.000 lei. Produse în valoare de 22,47 lei au fost oprite definitiv de la comercializare şi retrase din circuitul consumului uman, iar produse în valoare de 770 lei au fost oprite temporar de la comercializare până la remedierea deficienţelor”, a mai specificat Giani Bura.

——————————————————————————————————————————————————————————-

1471087_10201295491929885_1737037589_n copy…..despre recidivisti…nu la control…

Maria discuta cu prietena ei frantuzoaica.
– Daca ma inseala Ion o data, il iert. Daca ma inseala a doua oara divortez, ca doar n-oi sta cu un recidivist.
Marianne spune:
– Daca ma inseala Jean o data, eu il insel de doua ori. Daca ma inseala a doua oara, il insel de 100 de ori, ca sa-mi vars naduful. Daca ma inseala si a treia oara, divortez, ca doar nu m-oi face c*rva din cauza lui!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 + = 42