Opel cheamă înapoi 8000 de automobile

Opel-Corsa-266429

Opel cheamă înapoi 8000 de automobile
Cine și-a cumpărat în ultimele luni Opel Corsa sau Adam, ar trebui să îl aducă negreșit în service. Constructorul auto recheamă 8000 de mașini datorită unei posibile greșeli cu care se confruntă și un alt concurent.

Constructorul auto a recomandat o verificare de siguranță pentru un număr de 8000 de mașini din gama Adam și Corsa și a sfătuit proprietarii să nu mai conducă autoturismele până nu se prezintă cu ele la un service. Afectate sunt mașinile actualei generații, ce au fost livrate din mai 2014, după cum prezintă chiar Opel.

Motivul este că automobilele afectate au fost produse cu o parte din sistemul de direcție, care nu este conform cu specificațiile. Alte detalii nu au fost însă oferite de Opel. Pentru a elimina orice risc, aceste automobile vor putea fi conduse doar după o verificare, spune compania în continuare. Compania nu are în acest moment nici un fel de informații privind accidente sau vătămări ale proprietarilor care să fie legate de acest defect. La controalele de rutină în unitățile de producție Opel s-a acordat o atenție sporită problemei.

Clienții afectați au fost automat contactați de Opel. Proprietarii unor astfel de automobile se pot informa încă de sâmbătă de pe site-ul Opel dacă mașina lor este afectată de defect. Într-un asemenea caz comerciantul se va deplasa la client pentru o verificare sau pentru ridicare mașinii afectate, spune purtătorul de cuvânt al Opel.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Opel-ruft-8000-Autos-zurueck-article13684326.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − = 85