Operatorii aerieni cer sprijin

54474501

Operatorii aerieni cer sprijin

Cum merge industria aeriană germană? Klaus-Peter Siegloch, șeful asociației profesionale BDL, își aduce aminte de conducerea federală acum la început de an că nu și-a ținut nici până acum una din promisiunile electorale.

Industria aeriană germană acuză guvernul federal de încălcarea unei promisiuni și de tratament inechitabil din punctul lor de vedere. În Europa, dar de asemenea în Germania, transportul aerian este frânat politic, spune președintele asociației profesionale federale a Industriei Aeriene Germane (BDL), Klaus-Peter Siegloch pentru Saarbrucken Zeitung. Marea coaliție ar trebui să respecte cel puțin ceea ce au stipulat în contractul de coaliție și printre acestea se numără și îmbunătățirea situației concurențiale pentru companiile aeriene germane.

Companiile sunt îngrijorate și de problemele de control al traficului aerian și de orele de lucru de la aeroporturi. Nu se dorește escaladarea, doar că nu se știe ce oportunități de zbor de noapte mai rămân, în cazul în care acestea mai există.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Verkehrsflieger-fordern-Unterstuetzung-article14243876.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 × = 6