Oportunitate de afacere, concurs logo: România – 10 ani în Uniunea Europeană

img_0007

Reprezentanța Comisiei Europene lansează concursul pentru un logo cu tema “România – 10 ani în Uniunea Europeană” pentru a marca momentul aderării țării noastre la UE.

Potrivit unui comunicat al Reprezentanței Comisiei Europene remis sâmbata, concursul presupune alegerea unui logo pentru campania națională de comunicare ce urmează a fi desfășurată în 2017 în parteneriat cu autoritățile naționale.

Competiția este deschisă tuturor românilor cu vârsta peste 18 ani și se adresează, cu precădere, celor care studiază sau lucrează în domeniul artelor plastice sau arhitecturii. Termenul limită de înscriere în concurs este 5 decembrie 2016, precizează sursa citată.

Logo-ul care va câștiga concursul va fi folosit, în 2017, de Președinția României, Guvern și Reprezentanța Comisiei Europene în România pentru a marca cei 10 ani de când România a aderat la UE. Timp de un an, dezbaterea despre ce aduce România Uniunii și ce înseamnă Uniunea pentru români va sta sub acest semn, se arată în comunicat.

Premiul pentru câștigător, care va fi anunțat pe 19 decembrie, va fi o tabletă grafică și suma de 700 euro brut, ca remunerație pentru cesiunea drepturilor de autor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 1 =