Oportunitate de afaceri-Camera Deputaților cumpără mobilier, servicii de telefonie fixă, monitoare PC

 

Camera Deputaților achiziționează mobilier, servicii de telefonie fixă și 30 de monitoare PC.Astfel, Camera cumpără mobilier în valoare totală de 166.386,55 lei, care constă în 10 seturi compuse din canapea și două fotolii și 5 seturi de mobilier modular compus din canapea, două fotolii și măsuță, conform site-ului www.e-licitatie.ro.

Instituția achiziționează și un contract pentru revizii și reparații subsistem supraveghere video, în valoare estimată de 386.554 lei, precum și servicii de telefonie publică fixă prin linii telefonice principale (directe) pentru convorbiri cu destinații naționale și internaționale și pentru fax pe o durată de 36 de luni, în valoare estimată de 49.310,92 lei.

De asemenea, Camera Deputaților intenționează să contracteze servicii de elaborare expertiză tehnică și documentație de avizare pentru lucrări de intervenție pentru reparații instalații sanitare interioare apă rece, apă caldă menajeră, apă hidranți și sprinklere din imobilul Palatul Parlamentului. Valoarea estimată este de 285.714,29 lei.

O altă achiziție făcută de Camera Deputaților constă în 30 de monitoare PC, în valoare de 11.344,54 lei.

Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 4