Oportunitate. Firma belgiana cauta distribuitor pentru un sistem nou de portabilitate a smartphone-ului

img_0468

Compania belgiană care cauta un distribuitor in Romania este un start-up specializat in curele de sustinere a smartphone-ului, cu scopul distribuirii la nivel internațional. Ei doresc să-și extindă vânzările, treptat, pe piețele externe. Există trei linii ale curelelor de smartphone-uri:

– 8-linie: dublu, suportul este asigurat în jurul ambilor umeri. Clema cu care este fixat smartphone-ul este localizat la nivelul axilei. Una sau două cleme pot fi atașate, dacă se dorește, sau clipul poate fi purtat pe dreapta sau pe stânga. In partea de jos, suportul poate fi atașat la pantaloni sau curea utilizând extensia amovibil.

– Q-line: unic, suportul este fixat în jurul umărului stâng. Clema cu care este fixat smartphone-ul este localizat la nivelul axilei. In partea de jos, suportul poate fi atașat la pantaloni sau curea utilizând extensia amovibila.

– S-line: unic, suportul este fixat în jurul umărul stâng sau la dreapta. Clema cu care este fixat smartphone-ul este situat la axila sau la nivelul șoldului, în funcție de modul în care se doreste a fi purtat. Aceste curele cu dispoztivul de fixare este conceput pentru toate tipurile si marcile de smartphone-uri.

Gama de prețuri este în jur de 60 de euro (clip,bretelele). Suportul pentru smartphone-ul este vândut în mod ideal într-un mediu de afaceri cu produse de moda: îmbrăcăminte și accesorii de îmbrăcăminte magazine, lanțuri de moda mai mari, precum și buticuri mici.

Clienții sunt oameni de afaceri sau femei, costume de ocazii sau pentru tinuta de afaceri.

Compania belgiană este în căutarea de a crea o rețea de distribuție internațională și, prin urmare, este în căutare de companii cu experiență, care sunt interesate de un acord de distribuție pe termen lung. Companiile interesate pot scrie pe office@ivoline.ro.

 

 

img_0387 img_0388 img_0389 img_0390

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 × = 18