Oprah Winfrey îşi reconsideră poziţia şi anunţă că ar putea candida la preşedinţia SUA

Oprah Winfrey, fostă prezentatoare a unui talk show celebru, a declarat că victoria preşedintelui Donald Trump a făcut-o să îşi reconsidere o eventuală candidatură la preşedinţia SUA, relatează AP.

Winfrey, susţinătoare a democratei Hillary Clinton, a discutat cu omul de afaceri David Rubenstein în decembrie pentru a acorda un interviu emisiunii sale de pe Bloomberg Television, care a avut premiera în această săptămână.

Winfrey a spus că înainte ca Donald Trump să fie ales, a crezut că ea nu are experienţa administrativă şi guvernamentală necesară pentru a candida la cea mai înaltă poziţie din stat, dar în prezent şi-a schimbat părerea. Magnatul imobiliar nu a mai deţinut o funcţie publică înainte de victoria sa la alegeri, în noiembrie.

Winfrey a mai discutat despre emisiunea adresată publicului larg, pe care a susţinut-o timp de cei 25 de ani.

Ea a declarat că ţinta finală a emisiunii sale a fost de a-i face pe oameni să creadă că „ne asemănăm mai multe decât ne deosebim.”

Oprah Winfrey, în vârstă de 63 de ani, este una dintre cele mai bogate şi mai influente vedete din Statele Unite. Potrivit editorilor de la revista Forbes, Oprah Winfrey are o avere de aproximativ 3 miliarde de dolari.

Oprah Winfrey, care a fost nominalizată la Oscar la categoria “cea mai bună actriţă în rol secundar” în 1986 pentru evoluţia sa din filmul “Culoarea purpurie/ The Color Purple”, a revenit în ultimii ani în cinematografie şi s-a remarcat în 2013 cu rolul din filmul “Majordomul/ The Butler” şi în 2014 cu rolul din “Selma”, un film despre Martin Luther King.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 8 =