Oprah Winfrey s-a amuzat pe tema unei posibile candidaturi la președinția SUA

Prezentatoarea și vedeta de televiziune Oprah Winfrey s-a amuzat pe tema unei posibile candidaturi la alegerile prezidențiale din SUA, într-un interviu difuzat recent pe postul Bloomberg, relatează Rtbf.be.

”Nu am luat în considerare niciodată întrebarea, nici măcar posibilitatea”, a declarat Oprah, una dintre personalitățile cele mai cunoscute și iubite din Statele Unite, potrivit institutului Gallup, în timpul unei emisiuni înregistrate la 12 decembrie și difuzate miercuri pe postul amintit.

Gazda emisiunii, miliardarul David Rubenstein, i-a atras însă atenția că experiența politică nu mai constituie un criteriu, după cum poate deduce din alegerea lui Donald Trump, la care vedeta a replicat “așa am (și) crezut!”

“M-am gândit: ‘nu am suficientă experiență, nu știu destul’, iar acum mă gândesc ‘Oh’!”, a glumit ea, zâmbind malițios, cu aerul unei persoane căreia i-a venit brusc o idee.

Oprah Winfrey, 63 de ani, are încă suficient timp pentru a se decide, în condițiile în care următoarele alegeri prezidențiale din SUA au loc în noiembrie 2020. La ultimele alegeri, ea i-a sprijinit pe Barack Obama și pe Hillary Clinton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 5 = 20