Opt lucruri pe care oamenii inteligenţi nu le dezvaluie niciodata despre ei la locul de muncă

8-things-smart-people-never-reveal-about-themselves-at-work

Problema este, ca nu poţi construi o rețea profesională puternică, dacă nu te deschizi în faţa colegilor tăi. Să faci acest lucru este complicat, pentru că dezvăluind lucrurile greșite poate avea un efect devastator asupra carierei tale. Trebuie sa stii unde este linia și să fii atent să nu o traversezi, pentru că odată ce împărtășeşti ceva, nu există nici o cale de întoarcere.

Omenii inteligenţi din punct de vedere emoțional sunt adepți să îi citească pe alții, iar această capacitate le arată ceea ce ei ar trebui sau nu ar trebui să dezvăluie despre ei înșiși la locul de muncă.

1.Convingerile politice. convingerile politice ale oamenilor sunt prea strâns legate de identitatea lor, ca să fie discutate fără incidente la locul de muncă. Nefiind de acord cu opiniile altcuiva poate schimba rapid percepția. Confruntarea cu valorile de bază ale cuiva este unul dintre lucrurile cele mai jignitoare pe care le poţi face.

Oamenii işi construiesc viața în jurul valorii de idealuri și convingeri. Fii dispus să îi asculţi fără a introduce nimic la sfârșit, deoarece este nevoie doar de un aspect dezaprobator pentru a începe un conflict.

  1. Că crezi că cineva este incompetent. Vor exista întotdeauna oameni incompetenți la orice loc de muncă, și sunt șanse ca toată lumea să știe cine sunt. Dacă nu ai puterea de a-i ajuta sa prospere, atunci nu ai nimic de câștigat dacă le strigi inaptitudinea.

  2. Câţi bani faci. Părinților tăi le-ar placea sa audă totul despre cât de mult castigi în fiecare lună, dar la locul de muncă, acest lucru atrage doar negativitate. De îndată ce toată lumea știe cât de mult castigi tot ceea ce faci la locul de muncă este considerat cu venitul tau. Este tentant să schimbe cifrele salariale cu un amic din curiozitate, dar în momentul în care o faceţi, nu vă veţi mai vedea în același fel din nou.

  3. Că îți urăști job-ul. Ultimul lucru pe care cineva vrea să îl audă de la locul de muncă este că cineva se plânge despre cât de mult urăşte ceea ce face . Făcând astfel, vei fi etichetat ca o persoană negativă, care nu este un jucător de echipă. Acest lucru trage în jos moralul grupului.

  4. Ce faci în dormitor. Fie că viața sexuală este în afara acestei lumi sau lipseşte cu desăvârșire, această informație nu are nici un sens la locul de muncă. Astfel de comentarii vor primi un chicotit de la unii oameni, dar vor deveni chiar incomode sau ofensatoare. Depăşind această linie îţi va da instantaneu o reputație proastă.

  5. Ce crezi că altcineva face în dormitor. Gândurile tale sunt proprii. Gândeşlte-te că tot ceea ce simțiți este corect; dar păstrează pentru tine.

  6. Cât de sălbatic obişnuiai să fii.Trecutul tau poate spune multe despre tine. Doar pentru că au trecut ceva ani de la faptele tale excentrice nu înseamnă că oamenii vor crede că ai dezvoltat o judecata impecabilă de atunci.

  7. Că te afli in căutarea unui alt loc de muncă. Odată ce ai dezvăluit ca ai de gând să pleci, devii brusc o pierdere de timp pentru toti. Există, de asemenea, șansa ca sa nu iti gasesti locul de muncă, deci cel mai bine este să așteptați până când esti sigur înainte de a spune nimănui.

http://www.talentsmart.com/articles/8-Things-Smart-People-Never-Reveal-About-Themselves-At-Work-2147446686-p-1.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − = 90