Opt lucruri pentru care oamenii de succes nu pierd timpul

thingssuccessfulpeopleneverwastetimedoing

Este important să analizam modul în care ne petrecem zilele, oră de oră, și în mod regulat să cautăm modalități de a lucra mai inteligent, modalități de a elimina timpii pierduţi. Așa că, pentru a începe, aici sunt opt lucruri pentru care, oamenii de succes nu isi pierd timpul facandu-le:

1.Oamenii de succes nu se lasa absorbiţi de reţelele de socializare.

Verificarea notificarilor primite pe Facebook, urmarirea imaginilor de pe Instagram, citirea rapida a actualizărilor pe Twitter, resprezinta o parte din viața de zi cu zi. Dar, dacă nu controlezi cât de mult timp risipesti facand acest lucru, orele vor zbura rapid și nu vei realiza nimic de pe lista cu lucruri de rezolvat. Deci, fie iti setezi o limită de timp pentru a face aceste lucruri, fie le faci după finalizarea proiectelor de lucru necesare. Foloseste social media ca o recompensă.

  1. Oamenii de succes nu incep ziua fără un plan.

Oamenii de succes au un scop, un plan concentrat pe lucrurile pe care doresc să le realizeze in mod special in ziua respectivă. Noteaza primele două sau trei priorități pe care trebuie sa le realizezi in acea zi, nu o listă lungă de lucruri.

  1. Oamenii de succes productivi nu fac activități drenate emotional.

Dacă doresti sa pasesti într-o viață cu adevărat de succes, trebuie să te concentrezi asupra lucrurilor care alimentează în mod pozitiv viața ta. Oamenii productivi nu pierd timpul cu lucrurile care ii drenează emoțional. Înainte de a realza activități din programul tau., asigura-te că activitatea va adăuga un mod pozitiv la viata ta. În cazul în care consideri că nu o va face, atunci gândeste-te sa nu o faci. De asemenea, nu te simţi obligat să raspunzi afirmativ in momentul în care ţi se solicită să faci ceva. Gândeşte-te înainte de a spune da.

  1. Oamenii de succes nu işi fac griji cu privire la lucruri pe care nu le pot controla.

Oamenii de succes îşi dau seama că îngrijorarea nu te duce nicăieri în viață, mai ales dacă nu poți face nimic cu privire la o situație. Așa că întoarce-ţi gandurile la activități bazate pe acțiuni. Concentreaza-te pe lucruri pe care le poţi face.

  1. Oamenii de succes nu stau cu oameni negativi.

Se spune că eşti media celor cinci persoane cu care îţi petreci cel mai mult timp. Așa că, dacă vrei să fii cel mai bun, trebuie sa te inconjori cu cei mai buni oameni. Asigură-te ca elimini energia negativa,si oamenii toxici din jurul tau. Dacă doreşti să creşti în viață, trebuie sa scapi de ceea ce te trage in jos.

  1. Oamenii de succes nu insista asupra greșelilor din trecut.

Oamenii de succes fac greșeli. Toată lumea face greșeli. Cheia pentru a avea succes în viață este de a nu face aceeași greșeală de două ori, a invata si a creste din greșeli, și de a deveni o persoană mai bună din cauza lor. Așa că atunci când faci o greșeală, intra într-o stare de spirit care te ajuta sa constientizezi că nu te poti intoarce in trecut. Concentreaza-te pe ceea ce ai învățat și elaboreaza o strategie pentru a trece mai departe în mod pozitiv.

  1. Oamenii de succes nu se concentreaza pe ceea ce alți oameni fac.

Este minunat să fii inspirat de ceea ce alți oameni de succes fac, dar atunci cand in mod constant te compari cu o alata persoană vei da greş, şi este timpul sa iti schimbi mentalitatea. Lasa-te inspirat de alții, dar concentreaza-ti mentalitatea pentru a concura cu cea mai importanta persoana: tu.

  1. Oamenii de succes nu se pun pe ultimul loc în lista de prioritaţi.

Cu toții trecem prin momente in care nu beneficiem de suficient somn sau exerciții fizice, deoarece suntem ocupati pentru a castiga proiectul mare. Dar, pentru succesul pe termen lung și fericire, trebuie sa te pui mai întâi pe tine in lista de priorități. Unele moduri pentru a face acest lucru este de a începe ziua cu ceva ce iti place sa faci, poate că este un antrenament, meditatia, citirea din cartea preferată. Trebuie sa faci ceea ce funcționează pentru tine.

http://www.success.com/blog/8-things-successful-people-never-waste-time-doing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 − = 17