Opt lucruri ridicole pe care oamenii de succes le fac înainte de 8 AM

8-Things-Ridiculously-Successful-People-Do-Before-8AM

Cercetările arată că, cei care se trezesc devreme sunt mai proactivi decât cei care sunt bufnite de noapte, ei sunt mai agreabili și conștiincioşi, și sunt mai fericiți decât cei care dorm mai mult. Există mai multe moduri de a utiliza în mod eficient dimineţile, dar unele dintre cele mai bune idei vin de la oameni de succes. Următoarele sunt opt dintre cele mai importante.

1.Consumă apă cu lamâie. Consumul de apă cu lamaie, de îndată ce te trezești creste nivelul de energie fizic și mental. Prin imbunatatirea absorbtiei nutrienţilor in stomac, oferă un plus de energie constantă care durează intreaga zi. Trebuie să bei primul lucru dimineața (pe stomacul gol) pentru a asigura o absorbție completă. Ar trebui de asemenea, să așteptepti 15-30 de minute după ce ai băut-o înainte de a mânca (timpul perfect pentru un exercițiu). Lamaile sunt pline de substanțe nutritive, cum ar fi potasiu, vitamina C si antioxidanti. În cazul în care ai o greutate mai mică de 150 de kg bea sucul de la o jumatate de lamaie (si o lămâie completă dacă ai peste 150 de kg). Nu se bea sucul de lamâie fără apă, deoarece afectează dinţii.

2.Exerciţiile fizice. Un studiu efectuat la Ontario Research Institute Est, a constatat că persoanele care au practicat exercitiile fizice de două ori pe săptămână, timp de 10 săptămâni, s-au simțit mai competenţi social, academic, și atletic. Un al doilea studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din Bristol a constatat ca persoanele care au practicat exercitii fizice zilnice au avut mai multă energie și o perspectivă mai pozitivă, ambele critice pentru finalizarea lucrurilor. Practicarea exercitiilor fizice dimineaţa îmbunătățește nivelul de auto-control și de energie pe parcursul intregii zile.

3.Deconectarea. Când te trezeşti dimineaţa și te arunci cu capul direct în e-mail-uri, mesaje, și Facebook, e mult mai probabil să pierzi concentrarea, și să cedezi de dimineata la dorințele și nevoile altor persoane. Este mult mai sănătos să valorifici acele prime momente prețioase ale zilei pentru a face ceva relaxant, care stabilește un ton calm, pozitiv pentru întreaga zi.

  1. Manancă un mic dejun sănătos. Oamenii care mănâncă micul dejun sunt mai putin probabil sa fie obezi, ei au un nivel mai stabil de zahăr în sânge, și tind să le fie mai puțin foame pe parcursul zilei. Atunci cand mananci un mic dejun sănătos, vei avea o zi productivă. Un mic dejun sănătos vă oferă energie, îmbunătățește memoria pe termen scurt, și ajută la concentrarea mai intensă și pentru perioade mai lungi.

  2. Practica mindfulness. Practica mindfulness a devenit din ce în ce mai populară în rândul directorilor executivi de mare succes. Creșterea sa în lumea afacerilor este în mare parte din cauza dividendelor uriașe pe care le plătește în productivitatea și bunăstarea generală. Cercetările arată că, mindfulness luptă impotriva stresului, îmbunătățește capacitatea de a se concentra, stimulează creativitatea, și crește inteligența emoțională.

6.Stabilirea obiectivelor pentru intreaga zi. Când planifici ziua cât mai bine posibil, șansele de realizare cu succes a obiectivelor tale cresc vertiginos.

  1. Asigurați-vă că obiectivele sunt realiste. Nu există nici un punct în stabilirea obiectivelor în cazul în care acestea nu sunt realiste. Gândiți-vă la lucrurile care au capacitatea de a avansa in cariera ta, indiferent cât de descurajatoare sunt sarcinile, trebuie să le programezi mai întâi. Când vei rezolva sarcinile dificile, vei transporta energia pozitiva si un sentiment de implinire tot restul zilei.

  2. Spune NU. Nu este un cuvânt puternic, care vă va proteja diminetile prețioase. Când e timpul să spui nu, evită fraze precum “Nu cred că pot” sau “Nu sunt sigur.” A spune nu la un nou angajament respectă angajamentele existente, iar timpul de dimineață este un angajament important.

http://www.talentsmart.com/articles/8-Things-Ridiculously-Successful-People-Do-Before-8-AM-872382211-p-1.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + = 9