Opt modalitati de a fi o persoană mai încrezătoare

1. Consolideaza-ti mintea.
Încrederea în sine este o stare de spirit, care poate fi realizata printr-o acțiune intenționată. Alocarea timpului pentru a hrăni mintea, corpul și spiritul (de preferință, o oră pe zi) se poate face într-o varietate de moduri. Poti sa citesti, sa practici sport sau sa meditezi în fiecare dimineața. Dacă nu iti faci timp pentru tine, atunci ii vei permite altcuiva sa iti modeleze viziunea asupra lumii.

2. Arunca gândurile negative de care nu ai nevoie.
O ramură nouă a psihologiei este dedicata tehnicii mindfulness. Practicand mindfulness inveti să tratezi gândurile ca pe niste instrumente. Utilizeaza și consolideaza cele de care ai nevoie si scapa de cele care nu te ajuta.

3. Adopta un stil de viata care te ajuta in creșterea personală.
Intra in cursuri sau relații profesionale care te obligă să te dezvolti asigurandu-te ca vei fi mereu în expansiune, care, la rândul său, va genera încredere și umilință. De la programe terapeutice la programe de leadership sau programe fizice, propune-ti acest tip de creștere regulata.

4. Afla mai multe despre sindromul impostor.
Mulți profesioniști vor experimenta la un moment dat un fenomen psihologic cunoscut sub numele de sindromul impostor, completat cu sentimente de inadecvare și o teamă că totul realizat până în prezent a fost printr-un noroc pur. Pentru a depăși acest lucru, invata să interiorizezi realizările.

5. Imbraca-te pentru succes.
Nu contează nivelul afacerii in care te afli, este important sa te imbraci pentru clientul pe care ti-l doresti, mai degrabă decât pentru clientul pe care il ai. Când arati bine, te simți bine și ești de asemenea mai încrezător.

6. Ia o clasă de improvizație.
Scena te ajută să cresti increderea in tine; daca te afli în fața mulțimilor inveti cum să gândesti și să reacționezi rapid, toate lucrurile care te ajuta atunci cand te afli intr-o sala de consiliu sau ai o oportunitate de a vorbi în public.

7. Elaboreaza un brand personal de înaltă calitate.
O componentă-cheie pentru construirea încrederii în sine ar fi construirea propiului brand. Acest lucru se poate realiza prin crearea unui conținut de înaltă calitate, cum ar fi postarea articolelor pe blog, carti online, podcast-uri sau conținut video.

8. Recunoaste-ti valoarea în afara muncii tale.
Încrederea în sine trebuie să fie înrădăcinata în ceea ce esti in afara succesului din afaceri. Asadar gaseste modalități de a ramane conectat cu tine și pentru a creste.

http://www.success.com/article/8-ways-to-be-a-more-confident-person

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 + = 68