Opt moduri garantate pentru a întări încrederea de sine

8-Guaranteed-Ways-to-Boost-Your-Confidence

Opt moduri garantate pentru a întări încrederea de sine

Oamenii de succes de multe ori emana încredere, este evident că aceştia cred în ei înșiși și ceea ce fac. Cu toate acestea, nu succesul lor îi fac încrezători, încrederea în sine a fost primul pas către succes. Încrederea este o piatră de temelie importantă într-o carieră de succes. Cu orientare corectă și munca grea, oricine poate deveni mai încrezător. După ce trece un anumit punct, se va simți din interior. Următoarle sunt opt strategii sigure pentru a ajunge acolo.

1. Să ai o părere bună despre tine
Johnny Unitas a spus, “Există o diferență între vanitate și încredere. Vanitate este lauda de sine. Încrederea înseamnă că poti face treaba. ” Cu alte cuvinte, încrederea se câștigă prin muncă grea, și oamenii increzatori sunt conștient de puterea pe care o detin. Când încrederea depășește abilitățile, s-a trecut linia spre aroganță. Trebuie să știi să faci diferența.

2.Spune Nu
Oameni încrezători știu că,să spui nu este sanatos, si au stima de sine pentru a face acest lucru. Când e timpul să spună nu, oamenii increzatori evita fraze, cum ar fi “Nu cred că pot” sau “Nu sunt sigur.” Acestea spun nu cu încredere, pentru că sunt conştienti că spunând ’’nu’’ unui nou angajament onoreaza angajamentele existente și le oferă posibilitatea de a le îndeplini cu succes.

3.O relatie bună cu şeful
O relație cu probleme cu seful poate distruge încrederea chiar și în persoana cea mai talentată. E greu să fii sigur pe tine atunci când șeful te critică în mod constant sau îti subestimează contribuţiile.

4.Caută victorii mici
Victoriile mici construiesc noi receptori androgeni în zone ale creierului responsabile pentru recompensă si motivatie. Această creștere a receptorilor androgeni creste influenta testosteronului, care crește și mai mult încrederea și dorința de a face față provocărilor viitoare.

5.Găseşte pe cineva de încredere
Un mentor bun poate acționa ca o oglindă, oferind perspectiva necesară a încrederii în sine.

6.Exercitiile fizice
Un studiu efectuat la Institutul de Cercetare Ontario de Est a descoperit ca oamenii care au facut exercitii fizice de doua ori pe saptamana timp de 10 săptămâni s-au simțit mai competenti social, academic, și fizic.

7.Imbracă-te pentru succes
Ne place sau nu, felul in care ne îmbrăcăm are un efect enorm asupra modului în care oamenii ne văd. Lucrurile cum ar fi culoarea, modelul sau stilul de hainele pe care le purtam, sau chiar le accesorizăm, comunica cu voce tare. Studiile au arătat că oamenii vorbesc diferit atunci când acestia sunt îmbrăcati office în comparație cu atunci când sunt îmbrăcați lejer. Pentru a spori încrederea de sine, alege haine care reflectă cine ești și imaginea pe care doresti să o induci, chiar dacă aceasta inseamna mai mult timp la mall sau mai mult timp în faţa oglimzii.

8.Fii asertiv, nu agresiv
Agresivitatea nu tine de încredere ci mai degrabă de nesigurantă. Atunci cand esti nesigur este usor să devii agresiv.

http://www.talentsmart.com/articles/8-Guaranteed-Ways-to-Boost-Confidence-643388757-p-1.html

One thought on “Opt moduri garantate pentru a întări încrederea de sine

  1. Pingback: De ce isi dau demisia cei mai buni angajati, oamenii nu părăsesc locurile de muncă, ei părăsesc managerii | scurt si la obiect

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

96 − = 90