Opt oameni au decedat într-un incendiu din Paris

CN3pHs2WoAAKT2n

Opt oameni au decedat într-un incendiu din Paris

Poliția se întreabă acum dacă a fost un incendiu provocat. În timpul nopții a izbucnit un incendiu într-o clădire de locuințe din arondismentul 18. Mai multe persoane au decedat prin intoxicare cu fum, două dintre acestea s-au aruncat pe geam din casa arzândă.

Opt persoane au decedat într-un invendiu devastator dintr-un imobil din Paris, dintre care două au fost copii. Flăcările au distrus o casă cu cinci etaje din nordul Parisului, incendiul a izbucnit pe timpul nopții. Acesta reprezintă cel mai dezastruos incident de acest tip din capitala franceză înregistrat ultimii zece ani. Primele informații date publicității spun că există suspiciunea unei incendieri intenționate.

Brigada de pompieri a intervenit cu fix o sută de oameni, pentru a stinge focul din casa de pe strada Myrha în cel de-al 18-lea arondisment al Parisului. Incendiul a început potrivit anchetatorilor la parterul casei care este situată în apropierea basilicii Sacré-Coeur și apoi s-a răspândit în sus pe scările imobilului. Flăcările au cuprins casa de la parter la acoperiș, potrivit martorilor oculari.

Șase persoane au decedat datorită intoxicării cu fum, după cum au anunțat pompierii. Alte două persoane au murit pentru că s-au grăbit în disperarea lor să iasă pe fereastră. Alte patru persoane au fost rănite.

http://www.n-tv.de/panorama/Acht-Menschen-sterben-bei-Brand-in-Paris-article15843031.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 2 =