Opt obiceiuri mici, care te vor face instantaneu mai fericit

littlehabitsthatwillinstantlymakeyouhappier

Filozofii antici adesea spuneau ca cea mai mare mare călătorie începe cu cel mai mic pas.

“Călătoria de o mie de mile incepe cu un singur pas.” -Lao Tzu

Parcurge-ţi acești pași mici și definiti-i ca fiind obiceiuri de zi cu zi pentru a putea descoperi mai multă fericire în călătoria voastră personală.

  1. Trezitul de dimineata devreme.

Studiile arată că, capacitatea maxima de concentrare si creativitatea se gaseste între orele 8 și 10 dimineața. Asadar mergi la culcare la o oră rezonabilă pentru a te putea trezi mai devreme . La sfârșitul zilei, te vei simti ca ai realizat cu adevărat ceva.

  1. Fii curios.

Curiozitatea nu a ucis multe pisici, in ciuda faptului ca aşa se spune. Ceea ce le-a ucis este o lipsă de curiozitate. Dacă nu esti nteresat de ceea ce se întâmplă în jurul tău, atunci va fi greu sa gasesti motivația pentru a îndeplini obiectivele de la locul de muncă sau acasă. Pune intrebari. Fii atent.

  1. Arată respect.

Respectul este o stradă cu două sensuri. Dai si apoi primeşti. Nu numai că ar trebui să arati respect fata de ceilalti, dar ar trebui să prezinti respect prin felul in care te imbraci, acordând o atenție igienei personale. Un studiu recent realizat a aratat ca mai mult respect a fost demonstrat de cei care erau îmbrăcați îngrijit.

  1. Învață să ierţi.

Nu mai transporta ranchiuna. Iţi ocupă prea mult spațiu mental. Invaţă să ierţi și vei dormi mai bine.

  1. Fii bun cu alţii.

Dacă este lucrul corect, fă-o. Se numește integritate. Fericirea nu inseamna să fii iubit de toata lumea tot timpul. Este vorba despre a fi iubit de cine alege din cauza integritatăţii tale.

  1. Acordă atentie sănătăţii tale.

Sănătatea este bogăția. Ai grijă de tine. Ai putea obține o a doua șansă la o mulțime de lucruri, dar nu vei primi o a doua şansă in sanatate. În cazul în care organismul tau nu este fericit, atunci va fi mult mai dificil ca mintea ta să rămână fericită.

  1. Fii încrezător, nu arogant.

Încrederea în sine nu este același lucru cu aroganța. Cineva cu încredere în sine știe că nu este perfect, dar ştie, de asemenea, că are cel puțin bunul simț pentru a rezolva cele mai multe probleme și provocări de zi cu zi într-un mod perfect acceptabil. Ei acceptă faptul că, uneori, vor câștiga și, uneori vor pierde. Oamenii aroganti încerca să fie perfecti, iar atunci când eșuează, nefericirea lor poate fi epică.

  1. Zâmbeşte mai mult.

Imprăştie un pic de bunătate pentru a obține puțină fericire înapoi.

http://www.success.com/article/8-little-habits-that-will-instantly-make-you-happier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 9 =