ORA ORADIEI

Snapshot 2014-03-30 13-48-19ORA ORADIEI

Sambata 29.03.2014, de la ora 20.00 fanfara Școlii „Avram Iancu” a polițiștilor de frontieră a produs un minispectacol in miscare, pas cu pas, (nu va ganditi la ceva coregrafie senzationala), cu melodii mai degraba pesimiste decat optimiste, cu prilejul evenimentului mondial “ORA PAMINTULUI,” pe  traseul TEATRUL REGINA MARIA -PRIMARIA ORADEA.Snapshot 2014-03-30 13-44-59

Organizatorii, clubul Rotaract, Double Tree by Hilton şi Cercetaşii României,  lângă Biserica Sf. Ladislau, la sosirea fanfarei și a torțelor, au amplasat luminari  sub forma unor sigle precum cea a Hotelului Double Tree sau cea a manifestării de stingere pentru 60 de minute a luminilor  60+.

Snapshot 2014-03-30 13-46-05

Dupa 30 de minute de la start, în centru, iluminatul arhitectural al principalelor clădiri a fost închis, spectacolul cu lumânări atragind atentia dar si producand emotia care sa ne determine la folosirea  electricitatii doar cand e cazul si nu oricum. Finalul manifestarii care s-a bucurat de o asistenta subtirica raportata la amploarea globala a manifestarii, a fost marcat de lansarea unui  un lampion roşu spre cer, care a trecut peste clădirea Primăriei cu mesajul de solidaritate oradean pentru  viitorul pamintului. Si mediul de business s-a implicat in eveniment prin firmele Plexus Services, Shinheung Electronic şi Comau România.

——————————————————————————————————————————————————————————

regular_smile…….ORA PAMINTULUI, n-a fost scutita de un conflict amuzant, determinat de o discutie intre doi vecini prezenti la eveniment….

Doi participanti la EARTH HOUR Oradea.Un muncitor, tanar, sanatos, casatorit de 3 ani, are 4 copii si sta la etajul 1. Un politist care sta la parter in acelasi bloc cu muncitorul, casatorit de 11 ani, dar fara copii. La moment aprinderii luminarilor,  politistul de la parter il intreaba pe muncitorul de la 1:

– Mai vecine, esti casatorit de 3 ani si ai deja 4 copii? Noi suntem casatoriti de atata timp, dar nu reusim sa facem copii. Nu ai un sfat pentru mine?

– Simplu. Iti trebuie doar un sapun si o matura.

– Da ??? Bine, un sapun si o matura. Mai departe?

– Diseara, cand te intorci de la serviciu, o bagi pe nevasta-ta sub dus si o speli cu sapunul de sus pana jos.

– Asa… De sus pana jos. Si apoi?

– Apoi, bati cu matura in tavan si cobor imediat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 1 =