Oracle deschide centru de date în Germania

52340701
Oracle deschide centru de date în Germania
Rivalul SAP, Oracle va face modificări în afacerile cu clienții germani. Pentru a răspunde îngrijorărilor privind supravegherea serviciilor cloud de către sistemele americane de informații, compania va deschide un centru de date în Germania. Securitatea comppletă nu va fi însă astfel atinsă.

Compania de IT Oracle va deschide proprile centre de date în Germania. Acestea urmează să fie construite la Frankfurt / Main și Munchen și sunt destinate companiilor care doresc servicii de cloud în Germania. După cum explică și șeful pe Germania al companiei de la San Francisco, pentru nemți securitatea datelor este un subiect extrem de sensibil.

În unele zone datele cu caracter personal spre exemplu informațiile trebuie stocate în centre de date din Germania. Deși Oracle are deja clienți în Germania, care nu au nici o problemă cu a-și stoca datele în străinătate există și clienți cu necesități speciale și compania își dorește să fie corectă și cu aceștia. Rivalitatea cu SAP nu joacă nici un rol în această decizie, spune Jurgen Kunz.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Oracle-eroeffnet-deutsche-Rechenzentren-article13690271.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − = 55