ORADEA TURISTICA

oradea-de-sus-680x365ORADEA TURISTICA

                         „Pachet complex de promovare a turismului cultural: Centrul istoric Oradea – Arhitectură, cultură, legendă”, este numele unui proiect al carui manager, Dumitru Sim, spune că: „Am creat o baza decenta, un pachet de promovare altfel. Am încercat să ne înscriem în competiția acerbă pentru ceea ce înseamnă turismul urban. Oriunde se folosesc elemente din produsele noastre, ele sunt ușor de recunoscut pentru cei ce intră în contact cu ele. Oradea are acum o bază reală, „nu minunea minunilor”, de la care se poate pleca și cu care se poate ieși în lume pentru promovarea municipiului”.

Prin proiectul derulat timp de 3 ani, între martie 2011-martie 2014, s-au creat o serie de produse de promovare a Centrului Istoric Oradea, ce constituie o bază reală pentru tot ce înseamnă marketingul de destinaţie turistică urbană.

Astfel s-au realizat o hartă turistică, tip stampă (15.000 bucăţi), panouri informative (25), amplasate în zonele cu cel mai intens trafic pietonal şi turistic, portalul de turism Oradea.travel pentru Centrul Istoric Oradea, în patru limbi de circulaţie internaţională, două Serbări anuale ale Cetăţii Oradea (2011 şi 2012), spoturi video pentru televiziuni, revista semestrială “Cetatea Oradea – Revistă de patrimoniu şi turism”. De asemenea, s-a realizat un pachet turistic publicitar complex, ‘Oradea – oraşul amintirilor plăcute’, în format tipărit şi multimedia (CD, DVD), care promovează valorile istorico-arhitecturale, culturale, spirituale, naturale şi de agrement ale zonei (70.000 de bucăţi tipărite, 3.000 inscripţionate pe suport magnetic).

Valoarea proiectului  a fost de circa sapte sute mii lei din care , valoare nerambursabilă 450 mii lei fiind   finanțat prin Programul Operațional Regional.

——————————————————————————————————————————————————————————-

regular_smile…….Exact din Oradea turistica vine soţul acasă şi întreabă nevasta:

-Ce ai face dacă aş câştiga la LOTO?

-Aş lua jumate şi te-aş părăsi, răspunde soţia.

-Perfect, răspunde soţul. Am câştigat 120 lei. Ia 60 lei şi dispari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 + = 70