ORADEA URMARITA

62_bigOradea sub supraveghere

Seful Politiei Bihor, Liviu Popa, impreuna cu primarul Oradiei, Ilie Bolojan, au anuntat intr-o conferinta de presa organizata la sediul Politiei Bihor, ca pana la sfarsitul anului 2014 vor fi dublate camerele video din zonele aglomerate ale orasului. Pe langa acestea, masinile de patrulare ale politstilor de ordine publica, politiei locale si agentilor rutieri, vor fi dotate cu sistem de supraveghere video.

Asadar Oradea va dispune de 214 camere de luat vederi, cu cele 62 care vor fi montate in zonele mai mari si mai aglomerate, cu riscuri crescute de intamplari neasteptate. S-au primit 110.000 de euro prin Administratia Imobiliara Oradea, iar cu aceste fonduri vor fi dotate cu  sistem video, 17 masini ale Politiei Locale si Politiei Bihor.

“ Este o colaborare avantajoasa deoarece economisim fortele si crestem eficienta autoritatilor locale. In loc sa inlocuim zilnic indicatoare si cosuri sparte ori sa angajam inca 50 de politisti locali ca sa supravegheze orasul, am realizat un sistem de supraveghere video care si-a dovedit eficienta, motiv pentru care am si decis sa-l extindem”, a declarat Bolojan, care mai spune ca : “ Se va putea astfel urmari modul in care politistii relationeaza cu cetatenii atunci cand sunt chemati sa intervina.”

——————————————————————————————————————————————————————————-

regular_smile………..se va vedea si in lift?…

Cand m-am trezit eram la spital, medicii mi-au spus ca am fost agresat de o femeie.

Atunci mi-am adus aminte: eram in lift si ma uitam cu coada ochiului la sanii unei doamne cand deodata mi-a zis:

-”Apasa pe unu, te rog!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 × 1 =