oradea’i prima

raspunsuri-ginecologie_8e78f7b58bORADEA’I PRIMA
Intr-o campanie desfăşurată de Societatea Română de Ultrasonografie în Obstetrică și Ginecologie între 10 februarie şi 10 martie 2014 in 16 orase, Oradea e pe loculunu la consultatii ginecologice.

“Zilele V – Protejează-ți feminitatea!” s-a chemat campania ce a cuprins  consult ginecologic gratuit pentru depistarea infecțiilor vaginale desfasurindu-se in 32 de clinici din 16 oraşe (București, Brașov, Constanța, Craiova, Focșani, Iași, Suceava, Bacău, Satu Mare, Timișoara, Pitești, Oradea, Cluj Napoca, Ploiești, Târgoviște și Arad). S-au facut 3500 de consultaţii, cele mai multe în Oradea, Iaşi, Timişoara şi Constanţa. Dintre acestea, aproximativ 60% au fost diagnosticate cu infecţii vaginale.

“Această primă ediţie a campaniei naţionale Zilele V ne-a arătat că sunt în continuare multe femei cu infecţii vaginale care nu se prezintă la medicul ginecolog. Deşi româncele au evoluat mult la acest capitol, numărul celor diagnosticate cu o infecţie vaginală rămâne destul de mare”, a spus prof. dr. Radu Vlădăreanu, președintele Societății Române de Ultrasonografie în Obstetrică și Ginecologie şi directorul Departamentului de Obstetrică și Ginecologie UMF ‘’Carol Davila’’ din București.

——————————————————————————————————————————————————————————-

regular_smile………Apetisanta mea sotie statea dimineata in bucatarie, pregatindu-ne ca de obicei 4 oua fierte moi, paine prajita cu unt si suc de portocale pentru micul dejun, imbracata doar cu un T-shirt scurt pe ea, cu care si dormise. S-a aplecat misterios spre mine:

– Ar trebui sa faci dragoste cu mine incepand din acest moment !

– Uau! Ochii mi s-au luminat brusc, sunt oare treaz sau inca visez? Atunci nu poate sa fie decat ziua mea norocoasa! Am imbratisat-o si apoi a fost ceva minunat, chiar acolo, pe masa din bucatarie. La final, ea mi-a spus un tandru :

“-Multumesc!” si s-a intors iute spre aragaz, cu tricoul inca in jurul gatului. Fericit, dar un pic derutat, am intrebat:

– Ce a fost asta? Si mi-a explicat:

– S-a stricat cronometrul si nu stiam cat timp sa fierb ouale…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − 56 =