OS9 și El Capitan pot fi testate acum de oricine

Teaser-02

OS9 și El Capitan pot fi testate acum de oricine

Acum, utilizatorii iPhone, iPad și computerelor Apple iMac dornici de experimente pot să testeze versiunea iOS 9 și El Capitan. Cel mai bine se poate face acest lucru pe dispozitive secundare, pentru că versiunile beta mai pot conține nenumărate greșeli.

Apple lasă utilizatorii să probeze următoarea versiune de sistem de operare pentru dispozitive mobile și computere Mac. Concernul iPhone a început joi târziu programul Beta pentru iOS 9 și noua versiune OS-X, “El Capitan”.

Anterior doar utilizatorii înregistrați ca dezvoltatori au avut acces la software-ul încă neterminat, între timp Apple deschide porțile și pentru marea masă a utilizatorilor. Microsoft a ales o cale similară pentru noul său Windows 10.

Următorul sistem de operare pentru iPhone și iPad, iOS 9, ar trebui să sosească pe piață în versiune finală în toamna acestui an. Acesta aduce în plus informații din transportul public de persoane, din orașe mari precum Berlin, informații ce vor fi incluse direct în aplicația de navigație.

În plus, versiunea 9 vine cu o funcție de economisire energie pentru toate dispozitivele. Tabletele Apple primesc de asemenea o îmbunătățire semnificativă pe latura de multitasking. Printre altele va exista posibilitatea ca două aplicații să împartă simultan ecranul dispozitivului.

Noul sistem rulează pe toate modelele de iPhone sau iPad care au instalat în prezent versiunea actuală de iOS 8. Chiar și a cincea generație de iPod Touch este pregătită pentru noul sistem de operare.

http://www.n-tv.de/technik/iOS-9-und-El-Capitan-darf-jetzt-jeder-testen-article15489496.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 − = 61