OSCAR 2017 Compania care se ocupa de numărătoarea voturilor își cere scuze pentru gafa de la Oscaruri

După cea mai mare gafă din istoria Oscarurilor, cunoscuta companie de consultanță și audit PricewaterhouseCoopers, care se ocupa de procesul de numărare a voturilor, a făcut o declarație în care clarifică cum premiul pentru cel mai bun film i-a fost acordat în mod eronat producției “La La Land”, în locul adevăratului câștigător “Moonlight”, relatează publicația britanică The Independent.

“Ne cerem sincer scuze ‘Moonlight’, ‘La La Land’, lui Warren Beatty, Faye Dunaway, și spectatorilor Oscarurilor pentru eroarea făcută în timpul anunțului pentru cel mai bun film”, a indicat compania, care a supravegheat procesul de numărare a voturilor la premiile Academiei americane de film în ultimii 83 de ani.

“Prezentatorii au primit din greșeală plicul destinat altei categorii, iar când s-a descoperit (acest lucru), a fost corectat imediat. Investigăm în prezent cum s-a putut întâmpla acest lucru și regretăm profund că s-a întâmplat. Apreciem grația cu care nominalizații, Academia, ABC, și Jimmy Kimmel au gestionat situația”, a adăugat PricewaterhouseCoopers.

În cadrul acestei gafe de proporții pentru rigorile de organizare a unei gale Oscar, prezentatorii premiului la categoria cel mai bun film, Warren Beatty și Faye Dunaway, au anunțat drept câștigător filmul “La La Land” în locul producției “Moonlight”, regizată de Barry Jenkins. Confuzia a fost generalizată, membrii echipei “La La Land” urcând pe scenă pentru a sărbători cel mai important premiu al serii, doar pentru a fi opriți de organizatori care au prezentat publicului plicul în care filmul câștigător era “Moonlight”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × = 7