otelul chinei pe val

christian

  1. China produce otel la viteza maxima

Incetinirea economica actuala din China pare sa nici nu existe pentru combinatele siderurgice locale. Acestea produc fara restrictii. Cu toate acestea, datorita supraproductiei preturile sunt supuse unei reduceri constante.

In ciuda unei recuperari tremuratoare, producatorii de otel din China ruleaza in prezent la viteza maxima. La inceputul lunii mai cele mai mari unitati din tara au produs in medie 1,8 milioane de tone de otel brut pe zi. Acesta reprezinta un record, dupa cum anunta Asociatia de Fier si otel din China.

Supraproductia cronica se rasfrange in acelasi timp asupra preturilor, care au scazut la cel mai redus nivel din ultimii 20 de ani. Cei din industrie se asteapta astfel la un val de fuziuni in perioada urmatoare.

O campanie guvernamentala impotriva poluarii centrelor urbane conduce la faptul ca unitatile de productie trebuie sa suporte costuri mai ridicate pentru reglementari de mediu. Sute de astfel de unitati de productie de dimensiune mica sau medie sunt pe punctul de a se ruina, in parte pentru ca nici imprumuturile nu sunt ata de usor de obtinut.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Chinas-Stahlwerke-arbeiten-volle-Pulle-article12842351.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 − = 72