P10 va fi mai bun ca Galaxy S8

În timp ce concurența renunță la butonul de Home de sub display, Huawei face exact contrariul la modelul P10. Nu este însă singurul aspect prin care smartphone-ul chinezesc ne va impresiona.

Este deja clar pentru toată lumea ce încearcă Huawei prin modelul P10.

Smartphone-urile chinezilor au fost și înainte cunoscute și iubite, în special pentru senzorii lor de amprentă foarte performanți împreună cu localizarea acestora pe partea posterioară a dispozitivelor sau pentru faptul că partea frontală a fost dedicată preponderent ecranului. Acest lucru a dat un aspect elegant telefoanelor inteligente de la Huawei și a permis integrarea unor ecrane de mari dimensiuni. Primul exemplu este Huawei Mate 9.

Ar fi fost astfel de așteptat ca Huawei să rămână consecvent în ceea ce privește designul noului P10 și să reducă și mai mult ramele din jurul ecranului. Ar fi în pas cu tendințele, iar același lucru îl fac toți marii producători. Dar chinezii fac exact pe dos, P10 va avea un buton de Home și un senzor de amprentă sub ecran.

Huawei explică decizia surprinzătoare de design prin cererile clienților. Se pare că majoritatea utilizatorilor și-ar dori un buton principal pe partea frontală, spune un reprezentant al presei germane. Dacă acest lucru le va ieși chinezilor, atunci ar putea atrage pe viitor utilizatori de Samsung, care au decis să renunțe la un astfel de buton în viitoarele sale telefoane. Viitorul Galaxy S8 va deveni primul dispozitiv de top al coreenilor care nu va avea o tastă fizică sub ecran. Rămâne de văzut dacă ideea va funcționa.

Cine dorește să aibe acest buton pe telefonul mobil, va fi foarte mulțumit de modelul P10 de la Huawei, chiar dacă acest nu este în sine o tastă fizică. Este mai degrabă o adâncire în sticla de pe ecran, sub care este prezent și senzorul de amprentă. Pe lângă acesta utilizatorul va mai găsi tastele virtuale de navigație de sub display.

http://www.n-tv.de/technik/P10-will-das-bessere-Galaxy-sein-article19706151.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 5 = 40