Pantaloni cu care iti poti incarca telefonul

Nokia/ Wireless charging trousers/ Hose

Wearables
Împreună cu un designer de modă, Microsoft a introdus o pereche de pantaloni cu care utilizatorul își poate încărca telefonul mobil. Cu toate acestea, pantalonii încărcători sunt încă foarte costisitori și prea puțin practici.

Wearables sunt ușor de purtat. Lumea micro-calculatoarelor sunt de ceva vreme pe scena high-tech împreună cu designeri de modă. Cu toate acestea, dezvoltarea recentă a companiei americane Microsoft nu este decât un alt dispozitiv în plus care urmează să fie atașat de către proprietar oridunde pe corp. Împreună cu designerul britanic pe nume Adrien Sauvage, Microsoft a dezvoltat pantaloni speciali ce pot fi folosiți împreună cu un telefon inteligent.

Pantalonii încărcători au avut premiera la un spectacol de modă de la Londra de marțea trecută. Articolul vestimentar a fost folosit pentru a determina un proces de încărcare împreună cu un încărcător Nokia DC-50, folosind un câmp de inducție. Placa de încărcare este încorporată în materialul din fața pantalonilor. Sistemul scutește utilizatorul de complicații suplimentare inutile, sau contacte înfundate, etc.

Cu toate acestea, nu foarte multe terminale mobile sunt compatibile cu standardul de încărcare wireless Qi. Pantalonii vor fi inițial oferiți pentru o perioadă de trei luni de la departamentul de modă Amazon. Prețul de achiziție nu va fi unul prohibitiv, cu toate acestea, clientul va scoate din buzunare pentru inteligentul articol vestimentar în jurul sumei de 250 de euro. Iar pantalonii nu vor putea fi curățați în mașina de spălat.

http://www.spiegel.de/netzwelt/gadgets/microsoft-stellt-hose-zum-smartphone-aufladen-vor-a-976107.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 4