Papa Francisc a avertizat cu privire la “escrocii” care vând bilete la audiența sa generală la care intrarea e liberă

papa-francisc2-ww
Papa Francisc i-a avertizat miercuri pe credincioșii catolici cu privire la “escrocii” care încearcă să vândă bilete la audiența sa generală săptămânală, a informat Vaticanul într-o declarație citată de DPA.

“Nu trebuie plătit pentru a avea acces la audiență”, a indicat liderul Bisericii Catolice.

“Este nevoie de bilete pentru a participa la audiență, iar pe acestea scrie într-una, două, trei, patru, cinci, șase limbi că biletul este în întregime gratuit “, a completat Suveranul Pontif.

“Am aflat că există unii speculanți care cer bani pentru bilete. Dacă vă spune cineva că trebuie să plătiți pentru a participa la audiența papei, e o înșelătorie… iar dacă unii sunt plătiți pentru a vă lăsa să intrați, ei comit o infracțiune”, a adăugat pontiful.

Francisc a explicat că intrarea la audiență este liberă întrucât cele 6.300 de locuri din Sala Paul al VI-lea, unde are loc audiența săptămânală, sunt suficiente pentru toți cei care doresc să participe.

Uneori, audiența de miercuri dimineața are loc în Piața Sfântul Petru, iar la eveniment participă de obicei mii de credincioși din Italia și din întreaga lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − 10 =