PAPER EFECT

COT_APP_BANNER_Apple_760x274_tcm13-990157PAPER EFECT

Pentru cei care mai folosesc inca hirtia pentru diverse documente, Canon Europe, vine in sprijinul partenerilor sai, ajutandu-i sa raspunda mai bine nevoilor consumatorilor ce obisnuiesc sa foloseasca frecvent terminalele mobile, odata cu lansarea CaptureOnTouch Mobile Tool Kit pentru iOS si CaptureOnTouch Mobile SDK pentru Android.

Cele doua noi suporturi de dezvoltare software pentru mobile permit partenerilor Canon sa creeze aplicatii. Acestea ofera scanarea documentelor in loturi – pentru echipamentele Canon imageFORMULA, accelerand astfel procesarea capturilor in organizatii.

Acestea sunt compatibile cu aplicatia gratuita Canon CaptureOnTouch, ce permite captarea de documente multiple direct de pe terminale cu iOS sau Android si distribuirea imediata catre aplicatii cloud sau direct in fluxurile de lucru organizationale. Cele doua platforme de dezvoltare ofera partenerilor Canon posibilitatea de a-si extinde aplicatiile existente sau de a crea unele specifice pentru clientii lor. De asemenea, dezvoltatorii pot introduce functii precum scanarea dubla a loturilor de documente, alinierea automata a celor care nu au fost aliniate (oblice), detectarea automata a marimii paginilor, anularea celor goale si setarea calitatii scanarii. Astfel, partenerii pot oferi clientilor mai multa usurinta, rapiditate si functii precum procesarea comenzilor de vanzari, facturare sau aprobarea cererilor de la departamentul de resurse umane, direct dintr-o singura aplicatie.
Read more at http://www.myc.ro/mai-multa-productivitate-in-procesarea-documentelor-cu-canon/#kecZlr6zAYjUszD0.99

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 3 = 27