Parcarea aquapark-ului Nymphaea se va mari cu 112 locuri

aquapark_1

Miercuri, 2 noiembrie 2016, Primaria Oradea a adjudecat amenajarea unui nou acces la Complexul Termal Nymphaea, cu adaugarea a 112 locuri de parcare.

Proiectul scos la licitatie cu o valoare estimata la 4 milioane de lei, a fost câştigat de către asocierea de firme Gauss Topo S.R.L, Abed Nego Com S.R.L şi Ritmoteh S.R.L la valoarea de 3,1 milioane de lei. Societatilor le-a fost predat amplasamentul cu ordinul de demarare a lucrarilor, termenul de executie fiind de 6 luni, astfel incat pana la inceperea noului sezon estival total sa fie gata.

In cadrul lucrarilor va fi mutat axul strazii Codrilor spre calea ferată si va fi construit un sens giratoriu a intersecţia dintre Aleea Ştrandului, str. Codrilor, str. Olteniei şi Piatra Craiului unde va fi amenajată o nouă intrare la aquapark.

Potrivit viceprimarului Florin Birta: ‘’Gardul existent la Bazinul Olimpic va fi demontat şi mutat la limita Bazinului Olimpic şi toată acea curte va fi transformată în locuri de parcare. Aceste locuri de parcare vor putea deservi atât Bazinul Olimpic, cât şi aquapark-ul’’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4