PARCARE LA START -:)

parcare-subterana

PARCARE CU CONCURENTI

Administraţia Domeniului Public (ADP) Oradea, vineri la pranz,a deschis ofertele depuse pentru realizarea primei parcări subterane publice din Oradea.Celebra parcare pe trei etaje subterane  urmează să fie amenajată de municipalitate (66%), prin ADP Oradea, în parteneriat cu compania RCS&RDS (33%), în strada Independenţei, pe malul Crişului Repede la o suma de cca 4 milde euro.Ofertele depuse in termen legal,aparţin asocierii firmelor clujene SC Verbau România SRL – SC Grup Energoinstal SA – SC Imsat Service Cluj, iar cealaltă a fost depusă de SC Construcţii Bihor SA.

parcare-subterana

“Hors concurs” oferta asocierii SC Rost Construct SRL- Consorzio Stabile Agoraa SRL, depusa mai tarziu de termenul limită precum si  firma SC RDD Security Solutions  care a trimis pe adresa de e-mail a instituţiei o contestaţie legată de o  neclaritate din caietul de sarcini în privinţa detaliilor tehnice ale unei camere video. “Contestaţia a fost trimisă după termenul limită. Totuşi aşteptăm şi poziţia Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor”, a precizat Florin Alexandru, purtătorul de cuvânt al ADP Oradea.In perioada urmatoare, pe baza celebrului criteriu al celui mai mic pret, se va alege castigatorul care va trebui sa termine lucrarea in 18 luni.

—————————————————————————————————————————————————————————–

Smile01-1dg3fzc….la cata lalaiala e cu parcarea aceasta merita sa zambim cu tema…..

Un tip isi gaseste BMW-ul cu botul praf in parcare, da se uita dupa autorul dezastrului si nimic, in schimb vede un biletel pe parbriz: “Regret ca tocmai mi-am bagat carligul de la Dacie in mandretea ta de masina. Iti scriu pentru ca fraierii de martori care se uita acum cum scriu, sa creada ca iti las adresa, numarul de telefon si asigurarea. Da sa stii ca eu regret din nou”
—————————————————————————————————————————————————————————–
…..si despre eficienta parcariii……………….

Un patron catre altul:
– Cum de angajatii tai sunt mereu asa punctuali?
– Simplu: am 30 de angajati si 20 de locuri de parcare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − = 24