Parcarea pe doua nivele din Rogerius va avea o taxa de la 1 martie


1 Martie vine cu martisor si cu taxa la Parcarea D+P de pe str. Corneliu Coposu – Cartierul Rogerius, a anuntat vineri Primaria Oradea.

Sa amintim ca dupa deschidere, timp de trei luni, parcarea a fost gratuita, asta asa pentru acomodare, insa Primaria anunta ca abonamentele lunare se pot face de la 1 martie, la ghișeele Primăriei Oradea (Piramidă), principiul de acordare fiind “primul venit, primul servit”.

Pentru prima lună, abonamentele se vor elibera la primărie, după care prelungirea se va putea face online. Costul unui abonament va fi de 70 lei/lună.
Cei care vor dori sa cumpere tichete vor plati 2,60 lei/1 h și va putea fi achiziționate de la oricare dintre cele două parcometre din parcare.

În ceea ce privește parcarea de la parter, plata se va putea efectua, pe lângă parcometre, şi cu SMS de pe telefonul mobil, prin aplicaţia “Tpark”, sau pe bază de card bancar, prin aplicaţia “amparcat”. După montarea barierelor, parcarea va fi cu program permanent și plata se va face la automatul de plată care va fi amplasat la ieşirea din parcare sau pe bază de SMS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 3