PARCAREA TRIBUNAL

parking-oradea-tribunal-300x210

Circa 17 milioane de lei a costat parcarea care a fost edificată în Oradea linga tribunal, de firma Construcții Bihor SA. Municipalitatea a confirmat ca , prin Administrația Domeniului Public (ADP), va deschide  noua parcare din centrul orașului la 1 mai anul acesta-speram-:). Recepția tehnică va avea loc pe 30 aprilie ac soune ADP. Darea în funcțiune depinde de  lucrările suplimentare ce vor trebui făcute în urma constatărilor de deficiențe (dacă ele vor exista) de către Comisia de recepție.
Parcare a fost conceputa pentru a  staționa 457 de mașini, iar pe partea dintre str. Franz Schubert au fost amenajate și spații ce vor putea fi folosite ca birouri. Parkingul va fi gestionat de Administrația Imobiliară Oradea, care urmează să fixeze și tarifele de utilizare care vor trebui avizate in CL.

——————————————————————————————————————————————————————————

regular_smile……..despre masini parcate….

Un tip mergea la volanul unui Mercedes  si face pana fix in fata unui spital de nebuni. Se apuca omul sa schimbe roata, dar dupa ce scoate roata cu probleme si o pune pe cea de rezerva, da cu piciorul peste toate cele 4 suruburi, care ii cad intr-un canal. U nebun agatat de gardul spitalului statea si se uita la om care incerca cu disperare sa scoata suruburile din canal si nu reusea. Dupa 15 minunte nebunul il intreaba:

– Hombre, poti ajunge cu masina pana la primul service cu rotile prinse in cate 3 suruburi fiecare?

– Da, cum sa nu, ar fi suficiente.

– Pai atunci de ce nu scoti cate unul de la fiecare dintre celelalte 3 roti si pune-le la roata asta…

– Bai, da’ destept esti.. cum dracu de te tin astia inchis in spitalul de nebuni…

– Pai ba, eu sunt nebun, nu tampit……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 − = 48