Parcul AVATAR si-a deschis portile! Este FANTASTIC! (foto si video)

Construit in locul parcului Animal Kingdom, “Pandora: The World of Avatar” se anunta drept o combinatie perfecta intre arta, inginerie si natura. Echipele de creatie ale Disney au reprodus palntele, insulele plutitoare, cascadele, chiar si o flora sintetica, total interactiva si care se pierde prin verdeata parcului.

“Misiune indeplinita”, se lauda designerul Joe Rohde, foarte mandru de creatia lui. “Este imposibil sa spui ce este real si ce nu, totul este absolut spectaculos”, sustine artistul.

La realizarea parcului, care oficial si-a deschis portile sambata, a lucrat inclusiv James Cameron si echipa lui, printre care Sigourney Weaver si Zoe Saldana. “Un vis a devenit realitate”, a concluzionat renumitul regizor.

“Avatar Flight of Passage”, una dintre atractiile parcului se anunta absolut fenomenala. Biologii care lucreaza cu Na’vi au reactivat programul avatar, pentru a ne trimite in Pantora catarati pe un dragon. “Introdus” in 3D, vizitatorul traverseaza, practic, spatiul. Mai mult, “il simte”. Fotoliile sunt astfel concepute, incat publicul sa nu duca lipsa de senzatii corporale.

Alta atractie, de data aceasta clasica, “Na’vi River Journey”: o incantatoare vizita in tara lui Na’vi la bordul unei nave. Pe drumul pe care-l parcurgeti intr-o obscuritate totala, intalniti planete, plante si creaturi integral proiectate. La fel de impresionanta este si natura luminiscenta a plenetei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 + = 35