Parfumeriile Douglas, prezente si in Romnia, isi schimba stapinul

3ppl1740

Douglas merge către CVC

Abia au apărut zvonuri conform cărora investitorul financiar CVC a pus un ochi pe Douglas și deja afacerea este ca și făcută. Proprietarul lanțului de parfumerii s-a decis împotriva unei noi listări la bursă.

Investitorul financiar CVC preia lanțul de parfumerii Douglas. Fostul acționar majoritar, firma de investiții Advent, s-a decis împotriva unei listări la bursă a Douglas și vrea să își vândă acțiunile de la companie către CVC, anunță companiile. Familia fondatoare, Kreke, vrea să își păstreze cota de 15 procente.

Ca un partener de încredere și pe termen lung CVC vrea să sprijine prin expertiză din industrie și prin mijloace financiare, pentru ca obiectivele de creștere să fie îndeplinite, spune șeful Douglas Henning Kreke, care va conduce compania pe viitor.

Despre prețul de cumpărare nu s-au dezvăluit detalii. Ultima dată Douglas și-a estimat valoarea la aproape trei miliarde de euro.

Advent a încercat inițial o estimare între 3 și 3,5 miliarde pentru Douglas, au declarat managerii și oamenii apropiați situației, are ar fi mult peste prețul actual al parfurmeriei.

http://www.teleboerse.de/aktien/Douglas-geht-an-CVC-article15210166.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 + = 55