Parintii isi pot inscrie copii la Scoala Internationala din Oradea

De luni, 15 mai 2017, va începe prima etapă de înscrieri la nouă formă de învățământ, Scoala Internationala coordonata de Consiliul Local Oradea. În prima etapă se vor face înscrieri preliminare, urmând ca în luna iunie să aibă loc înscrierile finale și să se încheie contractele cu părinții interesați.

Astfel, inscrierile preliminare vor avea loc în perioada 15 mai – 6 iunie 2017, la sediul Agenției de Dezvoltare Locală Oradea din Oradea, strada Primăriei, nr. 3, unde părinții interesați vor putea completa formularul cerut în acest caz.
Tarifele pentru Școala Internațională sunt următoarele: grădiniță – 7000 euro/an școlar si învățământ primar – 8000 euro/an școlar.

După această etapă de înscrieri preliminare se va stabili perioada înscrierilor finale, iar părinții vor fi contactați de reprezentanții Școlii Lumina din București pentru a stabili detaliile legate de semnarea contractelor și plata taxelor. Taxa pentru înscrierile finale este 500 de euro, iar pentru formarea unei clase este nevoie de minimum 10 copii.

La Școala Internațională din Oradea vor preda profesori vorbitori nativi de limba engleză asistați de profesori români. Acest sistem de învătământ, orientat spre copil, este acreditat Cambridge.

Ciclul primar în sistemul britanic, după care va funcționa Școala Internațională din Oradea, are următoarea structură:
– 4-5 ani – grădiniță
-5-6 ani – anul I de studiu
– 6-7 ani – anul II de studiu
-7-8 ani – anul III de studiu
– 8-9 ani – anul IV de studiu
– 9-10 ani – anul V de studiu
– 10-11 ani – anul VI de studiu

La cererea părinților, conducerea Școlii Internaționale poate asigura transportul copiilor pecum și masa, care va consta într-o gustare și prânz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 1 =