PARIUL VALUTEI

  • 0,,16685186_303,00Pariuri pe piața valutară

Scandalurile care implică manipularea ratelor de schimb valutar cuprind din ce în ce mai multe cercuri. Unele instituții financiare suspectează conermcianții că folosesc conturile lor private pentru a face abuza de informații privilegiate. Reguli mai stricte ar putea împiedica acest lucru.

 

După o serie de scandaluri privind abuzuri în tranzacționarea pe piața valutară, marile bănci au început, conform unui raport, să aibe în vedere conturile private ale dealerilor săi. Instituții financiare precum Deutsche Bank, Royal Bank of Scotland și UBS au înăsprit acum regulile pe care comercianții trebuie să le respecte în afacerile lor, conform informațiilor furnizate de Financial Times, citând persoane apropiate situației.

 

Scopul acestor noi reguli mai stricte este de a preveni manipularea ratelor de pe piața valutară. Prin urmare, Deutsche Bank limitează suma pe care un dealer o poate investi în orice monedă. Deutsche Bank a refuzat să comentze decizia. UBS și Royal Bank of Scotland nu au putut fi contactate pentru a comenta asupra situației.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Banken-scannen-Privatkonten-von-Haendlern

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − = 48