Părți din marca Steilmann vor dispărea

2f9322ac3ebab37bf231a9a2899a6019

Mare parte din cei 680 de angajați ai Steilmann ar trebui să primească luna aceasta o înștiințare de concediere. Potrivit administratorului de insolvență, Kebekus, părți importante din concernul de modă vor fi închise complet.

Părți din concernul de modă Steilmann ce deține riscă să dispară complet. Mare parte din angajați au primit sau urmează să primească curând înștiințarea de concediere, iar compania nu va mai exista, cel mai probabil, mai târziu de luna august a acestui an, anunță administratorul insolvenței, Frank Kebekus. Comitetul creditorilor a acceptat deja propunerea. Afectate sunt, printre altele, ofertantul de articole de modă Apanage GmbH & Co. KG cu sediul la Gelsenkirchen, precum și Klaus Steilmann GmbH & Co. din Bergkamen.

Speranțe mai pot să își facă doar angajații din alte părți ale concernului. Pentru o vânzare a Dressmaster GmbH din Herne, care administrează și comercializează produse cu marca Stones, prin intermediul a 62 de angajați, există cu toate acestea negocieri avansate privind o preluare.

Potrivit unui purtător de cuvânt, cea mai valoroasă parte a activelor Steilmann este stocată în participația la magazinele de modă Adler. Acolo trebuie să se clarifice, printre altele, ce fel de drepturi are investitorul financiar Equinox ca și coproprietar și cui îi revin veniturile în cazul unei vânzări a activelor companiei. Steilmann și Equinox dețin împreună 53% din Adler.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Steilmann-Teile-stehen-vor-dem-Aus-article18064536.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 7 =