PASIUNEA M.C.

Snapshot 2014-04-01 17-11-16PASIUNE CU FOC, BY MIRCEA CHIRA

Sambata la CLUJ, cunoscutul speaker MIRCEA CHIRA ne provoaca pe noi ca manageri sau agenti care cu pasiune trebuie sa se dedice succesului,la un training inedit si “arzator”, va rog sa cititi mai jos detaliile manifestarii redactate cu aceeasi pasiune de managerul B4B, Eugen Antal.

B4B – Dedicat succesului! Tu poti amana, timpul însa nu o va face.” ~ autor necunoscut

Nevoia ne obligă însă pasiunea ne mistuie.Aprinde-ţi pasiunea! Cluj Napoca, 05.04.2013, ora. 16.00. Despre pasiune cu foc este vorba…

Fie ca e vorba de dragoste sau de afaceri, raspunsul e acelasi: acolo unde este pasiune rezultatele sunt spectaculoase.Mircea Chira, autor de carte de business, speaker de succes format la şcoala John Maxwell Team, vine la Cluj Napoca pentru a susţine un training motivational menit a inlatura orice bariera in dezvoltare. Mersul peste carbuni incinsi este cunoscut in lumea intreagă ca fiind cea mai eficientă tehnică de atingere a excelentei.

Irezistibila provocare este:ce va tine ca sa atingeti toata maretia de care sunteti capabili? Mircea Chira promite sa elimine toate barierele mentale ce stau in calea succesului fiecarui participant.Renumitul antreprenor are plăcerea de a vă invita la ora sambata, 05 aprilie 2014, ora 16.00 la Hotel West City Cluj Napoca, la provocarea vietii : proba focului – mersul pe carbuni incinsi. Daca poti asta, poti orice iti propui!

Intalnirea va dura aprox. 4 ore, timp in care va împartasi principii de business foarte puternice, aplicabile instant, în aceeasi zi în afacerea fiecăruia.

Mai multe despre eveniment, aici: http://workshop.mirceachira.ro/seminar-mers-pe-carbuni-incinsi/

Promisiunea pe care o face Mircea Chira este de a oferi participanţilor o experinţă unică, inedită plină de miez şi… mai ales… calda! :). Pentru a rămâne în contact permanent cu mine – ca accelerator al succesului în afaceri – daţi un like pe www.facebook.com/b4b.pro ! Abonatii spun ca nu regreta! 🙂

Succesul dvs.inevitabil a şi început! Aprinde-ţi pasiunea cu un workshop incendiar!  Ne vedem la Hotel West City – Cluj Napoca!

Eugen ANTAL

Manager B4B

——————————————————————————————————————————————————————————–

regular_smile…………la barul hotelului..daca insisti…….noi nu…..

Doi tipi ies din bar: – Hotarat. Mergem la femei! – Asculta frate, sotia mea este tanara, frumoasa… – Bine, bine, Mergem la tine!

…………

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 + = 61