Paste, zapada, miei

                                  -141334

Paste, zapada si miei

Se pare ca in acest an sarbatorim Craciunul de Paste, acest lucru fiind posibil doar din punct de vedere al vremii, care estee una neobisnuita pentru aceasta perioada. Cu alte cuvinte, cei care doresc sa-si petreaca Pastele la inaltime, in Muntii Apuseni, trebuie sa stie ca aici este zapada de 20 chiar 30 cm in unele locuri. Doatorita ninsorilor din ultima saptamana, zapada s-a asternut intr-un strat generos, astfel incat cei care trec pe aici pot sa-si duca si saniutele.

Desi, Administratia Nationala de Meteorologie anunta scaderi cu 10 grade mai mici decat valorile normale,ca de CRACIUN, oamenii se gandesc la pregatirea mesei  imbelsugate de PASTE. Asadar, mare atentie la cumparaturi deoarece,in urma unor controale facute la 49 de operatori economici din judet, care comercializeaza produse de post sau produse alimentare specifice sarbatorilor.

Neregulile gasite de catre CJPC cum ar fi: comercializarea produselor la vrac, fara a oferi informatii despre termenul de valabilitate, sau a produselor fara date de identificare ale importatorului, producatorului sau distribuitorului, precum si neafisarea preturilor intr-o forma lizibila au fost amendate cu peste 125 mii lei.

Protectia Cosumatorilor Bihor indeamna oamenii, sa fie atenti la ceea ce cumpara: “Rugam consumatorii bihoreni sa acorde o atentie deosebita la alegerea produselor pe care le achiziţioneaza”.

——————————————————————————————————————————————————————————

regular_smile……….in drum spre piata mieilor o baba mergea linistita pe strada, cand, dintr-o data, in fata ei cade unu tocmai de la etaju zece. Acesta se ridica de jos si da sa plece.

Baba, speriata il intreaba:

– Maica, da’ nu ai patit nimic?

– Mamaie, eu sunt parasutist profesionist, sunt antrenat!!

– Pai si un’ ti-e parasuta?!?!

– E sus, o bate barba’su…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 + = 77