PATENTE TESLA FARA CIRC

Snapshot 2014-06-15 17-03-20

Tesla da gratis patente
Tesla dorește ca dezvoltarea de autovehicule electrice să ia avânt și nu numai. Compania a stabilit ca invențiile sale să fie disponibile pentru toți. Concurenți vor fi considerați de acum înainte doar cei care produc dispozitive convenționale.

Producătorul auto electric Tesla vrea să permită altor companii accesul la brevetele sale. Companiile vor putea folosi tehnologia Tesla și nu vor fi intentate procese împotriva lor pentru încălcarea de brevete, a anunțat compania pe blog.

CEO-ul Tesla Elon Musk a sugerat la adunarea generală a Tesla că el va fi cel care va lansa anunțul privind câteva din brevetele companiei, anunț ce va se va dovedi a fi destul de controversat și important. Acesta a vorbit cu altă ocazie despre faptul că prea puțini producători auto se îndreaptă cu entuziasm către producția de autovehicule electrice.

În sediul central al companiei din Palo Alto s-a constituit un perete din brevete Tesla. Acestea vor fi împărtășite acum cu toată lumea, în spiritul mișcării open-source, pentru dezvoltarea autovehiculului electric, spune Musk pe blog.

Competiția va fi reprezentată astfel nu de companii ce construiesc mașini electrice ci de cele care construiesc vehicule cu motoare convenționale. Musk a mai spus că Tesla și celelalte companii din industrie ar putea beneficia enorm de pe urma unei platforme comune și a unei colaborări strânse.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Tesla-gibt-Nutzung-seiner-Patente-frei-article13010606.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 2 = 16