Antreprenorii ar trebui să fie leaderii societăţii

abraham-lincolnAntreprenorii ar trebui să fie leaderii societăţii

 Antreprenorii au foarte multe de făcut: să creeze şi construiască o companie, să negocieze cu clienţii, să îşi pregătească angajaţii, să asigure veniturile companiei, etc. De aceea, fiind atât de ocupaţi nu mai au timp să se implice şi în alte activităţi pentru a ajuta societatea din care fac parte.

            Totuşi ei ar trebui să realizeze cât de imprtant este să fie leaderi ai societăţii, lucru care te ajută să îţi creezi o reputaţie şi chiar să creşti afacerea. Antreprenorii prin definiţie sunt leaderi. Societatea are nevoie de persoane cu o viziune şi potenţial de a îmbunătăţi un anumit domeniu.

Consider că societatea are nevoie de caracterul orientat spre soluţii, sunt creativi şi dispun de resursele necesare pentru a da ceva înapoi societăţii cum pot ei. Dacă nu eşti o persoană altruistă care se simte bine făcând bine, sunt alte beneficii care să te determine să te implici în activităţi voluntare. De exemplu de a fi mai cunoscut în societate şi a crea companiei tale o imagine bună de companie care oferă ceva în schimb societăţii. Clienţii şi posibilii parteneri se pot înmulţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 62 = 64