Patru branduri de mașini sunt mai populare decât Apple

50917287

Patru branduri de mașini sunt mai populare decât Apple

Mașina este copilul favorit al nemților. Patru producători de automobile sunt printre cele mai propulare zece branduri din Germania. Dar în vârful clasamentului stă o cu totul altă industrie.

În clasamentul german al brandurilor de top, BMW este în fața VW și este astfel cel mai popular brand auto al cetățenilor. Cei de la Munchen sunt pe locul al doilea în clasamentul general, iar Adidas este capul clasamentului pentru a treia oară consecutiv, ca producător de articole sportive . Pentru studiu au fost chestionați aproximativ 2000 de respondenți cu vârste peste 14 ani.

În mod repetat se subliniază faptul că mașina ar fi un simbol major al statutului de mulți ani, iar patru din zece branduri prezente în top zece confirmă acest lucru. Volkswagen a alunecat pe locul al cincilea de pe locul al doilea ocupat anul trecut, în termeni de popularitate fiind în spatele Nike sau Audi.

Mercedes se situează pe poziția șasea, un alt brand auto din top zece, înaintea grupulului de electronice Apple care este numărul 7, precum și Nivea, Esprit și Samsung.

Germanii rămân fideli doar anumitor branduri pentru care ei știu că dau dovadă de calitate și față de care ei dezvoltă un puternic devotament emoțional.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Vier-Automarken-sind-beliebter-als-Apple-article13759711.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 − = 70