Patru elementele de bază de care sa tii cont atunci cand esti nevoit sa o iei de la capat

1. A o lua de la capat nu este un proces de un singur pas.

Există două lucruri pe care le putem spune despre oameni: sunt capabili de mai mult decât ei cred și va fi mai greu decât isi imagineaza. Primul se refera la speranță, iar al doilea la un plan. Credința in legătură cu o carieră este sa ai speranță, sa fii inspirat si sa îți dai permisiunea de a face o treabă, iar partea a doua presupune un plan pe care s ail execute.

2. Axeaza-te pe abilități, vechi și noi.

Când îți dai seama că te-ai blocat nu trebuie să fie destinația finală – că există lucruri pe care le poți face, există abilități la care poți să lucrezi – asta poate fi cu adevărat interesant. Ideea e că vezi ce faci, dar știi că nu este destinația finală.

3. Evalueaza-te.

Primul lucru pe care trebuie să-l spui este: Munca nu trebuie să fie plictisitoare. Nu trebuie să fie medie. Poate fi semnificativă; De fapt, pot face ceva care contează. Al doilea pas începe să vazi unde te afli cu adevărat.

4. Pregătește-te pentru munca.

Trebuie să faci tot mai multă muncă pe care o iubești. Și cred că se potriveste la o mulțime de oameni. Am vazut multe mame casnice care au spus: “Nu o să cred în minciuna că sunt doar o mamă si trebuie sa stau acasa. Și eu fac lucruri. “Și totul implică muncă. Munca nu este inamicul.

http://www.success.com/article/4-basics-of-bouncing-back

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

90 − 89 =