Patru lucruri care se pot distruge un lider

Nu trebuie să cauti mult pentru a descoperi ce fac antreprenorii de conducere și directorii de afaceri pentru a face companiile lor atât de profitabile, inovatoare și de succes. Dar despre toate lucrurile pe care le evită să le facă? Unele activități sunt otravă pentru orice afacere. Aici sunt patru lucruri pe care liderii inteligenti le evita cu orice preț.

Incercarea de a lua decizii perfecte:
“Paralizia prin analiză” este un neajuns serios pentru mulți directori generali. Mentalitatea ca nu poti avea date suficiente, doar vor tine compania pe loc.

Asumarea prea multor roluri in cadrul companiei:
Liderii inteligenti nu construiesc companii care gravitează în întregime în jurul lor. Nici o persoană poate fi experta în fiecare aspect al unei afaceri. Cunoaște-ti specialitatea și ramai la ea.

Participarea la toate ședințele:
Poate fi o experiență de creștere in a avea un subordonat care sa frecventeze intalnirile în locul tau infrormandu-te cu privire la ceea ce s-a întâmplat. Și asa vei economi si timp.

Subcomunicarea:
Liderii buni fac contrariul. Directori nu trebuie să se teamă să comunice același mesaj de mai multe ori; furnizând aceleași informații prin canale diferite crește probabilitatea ca angajații sa își aminteasca mai usor ceea ce le-ai spus.
http://www.success.com/article/4-things-that-can-break-a-leader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × = 9