Patru lucruri pe care oamenii de succes nu le fac

thingssuccessfulpeopledontdo

Succesul in viata este mai mult despre ceea ce nu faci față decat despre ceea ce faci de fapt. Cu excepția cazului în care majoritatea oamenilor nu știu asta. Acum, când ne referim la succes, nu ne referim doar la bani. Succesul inseamna sa fii fericit cu viata pe care o traiesti. Urmatoarele sunt 4 lucruri pe care oamenii de succes nu le fac:

  1. Nu te văita și da vina pe alții

Lumea este plină de oameni care caută în mod constant o modalitate de a se victimiza. Ei caută o modalitate de a da vina pe cineva, ceva sau o circumstanță pentru ceea ce se întâmplă în viața lor. Acum, sa fim sinceri, uneori au dreptate. Sunt momente în care viața nu este corecta. Dar, daca te plangi în mod constant vorbind despre lucrurile rele nu vei schimba circumstanțele. Trebuie să-ti asumi responsabilitatea pentru situatia in care te afli. Orice s-ar întâmpla, chiar dacă nu e vina ta. Și apoi gaseste o cale sa rezolvi situatia.

  1. Nu te complace in situatie

Lucrurile devin cu atat mai dificile, cu cat oamenii se complac in situatie si nu fac nimic. Dacă doresti sa reusesti si sa castigi, trebuie să fii plin de activitate. Activitatea creează rezultate; statul creează doar atrofie.

  1. Nu iti permite sa devii dezorganizat

Fii activ, dar fii constient de ceea ce faci. Cei mai mulți oameni greșesc si fac lucruri într-un vâjâit de activitate fără nici o direcție. Sunt ca o caracatiță pe patine cu rotile -multa mișcare, dar nici o direcție.

Oamenii de succes stiu care este principalul lucru. De ce ai nevoie și ceea ce este important acum, la statutul in care te afli? A face ceea ce este cel mai important acum este critic. Deci, asigura-te că, atunci când iti planifici săptămâna, planifica-ti ziua, să te concentrezi într-adevăr pe ceea ce se întâmplă si deplaseaza-te în direcția cea bună.

  1. Nu crede că lumea se învârte doar în jurul tău

Unul dintre lucrurile pe care ar trebui sa le stim întotdeauna este sa ca nu ar trebui sa ne luam prea in serios, pentru că nimeni altcineva nu o face. Realitatea este că suntem cu toții aici pentru o perioadă foarte scurtă de timp.

Cimitirele din lume sunt pline de oameni de neînlocuit. Realitatea este nici unul dintre noi nu suntem atât de mari; suntem doar ființe umane. Trebuie să avem obiective si vom fi bine în fiecare zi, dar lumea cu adevărat nu se învârte în jurul nostru. Titlurile sunt temporare. Influența este temporară.

Cel mai important lucru in succes este sa nu renunți. Adăuga aceste lucruri la lista de obiective din acest an, și vei atinge succesul pe care ti-l doresti cu adevărat.

http://www.success.com/blog/4-things-successful-people-dont-do

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 65 = 70