Patru modalități de a fi sincer cu tine insuti

Violette de Ayala, fondator și CEO al FemCity, o comunitate de afaceri pentru femeile antreprenor, ofera urmatoarele sfaturi care te ajuta sa fii sincer cu tine.

1. Spune-ți adevărata poveste.
Nu te ascunde în spatele viziunilor percepute ale succesului. Partajarea momentelor care nu au fost atât de stelare permite altora să se conecteze la miezul mărcii și mesajului tau.

2. Discutați despre provocările și eșecurile personale.
,,Adesea am împărtășit cum, în timpul crizei financiare, am pierdut mai mult de 250.000 de dolari. Nu-mi place să discut această poveste, dar fac acest lucru să-mi recunosc luptele și să-i inspir pe alții care ar putea întâmpina o provocare similară’’, spune Violette.

3. Conectează-te mai profund cu ceilalți.
Când alți oameni vă împărtășesc luptele și provocările, spuneti-le când ați întâmpinat și probleme similare. Acest lucru te va lega de alții care au experimentat aceleași greutăți.

4. Adresați-le celorlalți întrebările corecte.
Atunci când vorbiti cu cineva, în loc să adresati întrebările de bază, întrebați-i de cei de acasă, ceea ce este important pentru cineva, astfel încât să puteți să-l cunoașteți cu adevărat. În loc să întrebați: “Ce faceți?” Încercați să întrebați: “Ce te-a făcut să intri în acest domeniu?”

http://www.success.com/article/4-ways-to-be-true-to-yourself

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1