Patru modalitati prin care sa iti eliberezi mintea. Priveste ceva care intra în mintea ta în același mod in care privesti ce intra în stomacul tau. Nu confunda activitatea cu progresul.

În lumea de azi, este mai ușor ca niciodată să iti pierzi concentrarea. Deci, mulți oameni sunt atrași de distragerile lor, absorbiti de telefoanele mobile și plini de ganduri care le zboara prin minte într-un flux continuu de dezordine.
Dacă într-adevăr doresti sa iti atingi obiectivele, este foarte important să lucrezi din greu pentru a-ti elibera mintea. Urmatoarele sunt patru moduri prin care sa faci acest lucru.

1. Concentrarea.
Pe ceea ce te concentrezi va creste. Acesta este un fapt absolut. Deci, fa un inventar real. Fii conștient de ceea ce se întâmplă în creierul tău. Oamenii de azi încearcă din rasputeri să se concentreze pe ceea ce mănâncă, mai degraba decât pe un orice alt punct al vietii lor. Ei doresc alegeri organice și alimente sănătoase. Dar, în același timp, permit atât de mult gunoi în mintea lor.
Priveste ceva care intra în mintea ta în același mod in care privesti ce intra în stomacul tau. Pe ce ai alege sa te concentrezi? Fii atent la ceea ce permiti sa intre in creier. Concentreaza-te pe ceea ce introduci.

2. Linistea
La fel de important ca ceea ce asculti este si ceea ce nu asculti. Analizeaza toate lucrurile care iti ies in cale si intreaba-te: Acest lucru are un efect pozitiv pentru mine? În cazul în care răspunsul este nu, atunci nu le mai primi. Nu le permite sa intre in creier.
Linistea este incredibil de importanta. Cred că toată lumea are nevoie de liniște in timpul meditației, lecturarii sau in timpul rugaciunilor. Toată lumea are nevoie de un sanctuar, un loc în care pot merge pentru a fi pur și simplu liniștititi.

3. Controlarea activitatilor.
Toată lumea este ocupată, dar reusesc sa faca ceva? Tu cu ce iti petreci timpul?
Nu confunda activitatea cu progresul. Este ușor să fii ocupat. Este ușor să fii copleșit. Este ușor să ai oameni care te trag în prea multe direcții diferite. Dar întrebarea este aceasta: sunt acele lucruri spre care te indrepti, obiectivele tale pe termen lung? Trebuie să realizezi unde vrei să ajungi, ceea ce doresti să realizezi, ceea ce vrei să faci cu viața ta. Apoi, trebuie să fii sincer cu privire la activitatile tale și actiunile pe care le intreprinzi daca sunt congruente cu atingerea acestui lucru. Dacă nu sunt, este nevoie de o schimbare. Petrece-ti timpul cu activitățile care vor ajuta la progresul tau general.

4. Păstreaza lucrurile simple.
Păstreaza totul simplu și concentrat. Trebuie sa elimini distragerile stupide, orice lucru care te distrage de la acel lucru principal. Oamenii de succes sunt axati pe obiective, directe singulare. Ei sunt cei care sunt foarte buni la priceperea clara cu privire la ceea doresc sa realizeze. Acestia nu permit zgomotului vietii să-i copleșească. Ei nu permit oamenilor negativi, frustrate si plangaciosi sa le controleaze modul în care ei cred. Acestea se concentrează pe atingerea obiectivelor.

http://www.success.com/blog/4-ways-to-declutter-your-mind

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 3 = 27