Patru moduri de a crea securitate financiară fără certitudine salarială

Pentru a supraviețui și a prospera în mijlocul acestei volatilități, cuvântul “așteaptă neașteptatul” este un mandat. La urma urmei, chiria este încă neplatita. Nu contează câte mii de dolari sunt pe drum, dacă nimic nu este în contul tau bancar atunci când vine vorba de plata facturii trimestriale.

Iată patru moduri în care poti începe să creezi un cadru pentru securitatea financiară, chiar și fără certitudine salarială.

1. Faceti anumite calcule.
Care este minimul minim care iti conduce afacerea și viața? Adăuga la aceasta un plus de 10% și o contribuție de economii la pensie pentru a obține un punct de referință pentru viabilitatea activității tale. Când detii o valoare clară pentru acoperirea costurilor operaționale de bază, acesta oferă un prag pentru cât este necesar sa castigi, precum și un indicator pentru alte scopuri de cheltuieli, economii și reinvestire.
Reduceți numărul obtinut din venitul din luna precedentă pentru a calcula cât vei putea permite să cheltui.

2. Nu amestecati conturile de afaceri cu cele personale.
Creati-va conturi separate de afaceri pentru a păstra independent, veniturile și cheltuielile separate de cele personale. În plus față de simplificarea contabilității, această separare poate ajuta la cultivarea unei mentalități critice: Venitul nu echivalează cu sursa de venit!

3. Creati solutii.
Așteptarea unui miracol necesita un scut pentru gestionarea întreruperilor fluxului de numerar – separate de economiile de urgență personale. În timpul consturirii acestor solutii necesita de asemenea, încetinirile potențiale ale afacerilor și punerea in aplicare a planurilor de rezervă.

4. Fii propriul departament de resurse umane.
Trecerea la activități independente înseamnă, de asemenea, să deveniți auto-dependenți. Puteti include contribuțiile de pensionare în numărul de prestări de servicii pentru a vă asigura că acestea devin la fel de incontestabile ca orice alt cost esențial de viață. La urma urmei, singura modalitate de a prospera în economia voastra este de a privi in perspectiva și de a planifica în consecință.

http://www.success.com/blog/4-ways-to-create-financial-security-without-salary-certainty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 3 = 24