Patru moduri de a fi mai pozitiv

getchipper

    1.Respiră adânc.

Dacă ești stresat sau supărat, trebuie să te relaxezi înainte de a incepe sa te simți cu adevărat pozitiv. “Răspunsul de relaxare resetează sistemul nervos central după stres”, spune Christine Carter, Ph.D., un coleg senior de la Universitatea din California. I-ati câteva momente pentru a te simti confortabil și respira profund, punând accentul pe expiratie.

  1. Încearca un mediu nou, fericit.

După ce te-ai relaxat, găseste modalități de a stimula starea de spirit. Unele strategii sunt dovedite: notează cinci lucruri de care te simti mandru, sau cere unui coleg favorit sa te insoteasca la plimbare . Odată ce pozitivitate este în ascensiune, va urma si creativitatea ta.

3.Nu trece peste pauze.

Momentele de fericire extremă, cele care te fac sa te bucuri de viata, sunt cele mai mari stimulente pentru creativitate. Deci, dacă esti blocat într-un birou sau la domiciliu pentru a lucra la un proiect la care speri ca este inovator și proaspăt, ai putea simti nevoia de o pauză. Progarameaza o excursie, sau o vizita la o expoziție de artă.

  1. Nu respinge partea ta întunecată.

Starea de spirit mai intunecată face parte din proces, de asemenea. “Negarea și evitarea sentimentelor negative creează o senzație de amorțeală emoțională, care reprezinta cel mai rau lucru pentru creativitate”, spune Carter.

http://www.success.com/article/4-ways-to-be-more-positive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 − 19 =