Patru moduri de a ieși în evidență când ești nou

Până la urmă, schimbul de cunoștințe sporește productivitatea și colaborarea este necesara pentru aproape orice realizare profesională. Rollag, profesor asociat și președinte al diviziei de management la Babson College, sugerează aceste acțiuni pentru a construi conexiuni:

1. Prezinta-te.
Fiind nou, ai justificarea pentru a te prezenta la aproape oricine. Dacă esti emotionat întreaba-te dacă tu ai fi receptiv in cazul in care rolurile ar fi inversate. Un răspuns afirmativ iti va da curaj sa o faci.

2. Ține minte numele.
Legătura neurală dintre fețe și nume este în primul rând slabă. Deci, în timpul introducerilor, asculta cu atenție numele și repeta-le pentru a le înregistra în memorie pe termen scurt. Scrie numele cât mai curând posibil și studiaza testandu-te dupa nume și fețe. Înainte de întâlniri și interacțiuni, activeaza-ti creierul prin revizuirea numelor.

3. Pune întrebări.
Mulți nou-veniți nu pun întrebări importante colegilor, deoarece nu doresc să-i deranjeze pe cei ocupați sau să facă impresii proaste. Recunoaște riscul social minim în a pune o întrebare proastă. (Dacă o căutare pe Internet nu dezvăluie un răspuns evident, este probabil o întrebare inteligentă).

4. Începe relațiile.
Găseste oportunități de a construi relații cu persoane importante pentru rolul tau. Abordeaza-i înainte sau după întâlniri, invita-i la masă sau socializeaza la evenimentele companiei.

http://www.success.com/article/4-ways-to-stand-out-when-youre-new

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − 30 =